Миколаївський заклад загальної середньої освіти №34
Пятница, 19.04.2024, 13:18
Меню сайту

Категорії розділу
Безоплатна правова допомога [0]
Безоплатна правова допомога

Пошук

Вхід на сайт

Календар
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту


18:28
Привітання начальника управління освіти Г.І.Деркач з початком нового навчального року

Шановні  учні, педагоги та батьки!

      Над Миколаєвом уже дивовижно зажовтіла осінь, на порозі – місяць вересень, який скликає всю багатотисячну учнівську громаду для підкорення вічної дороги знань.   Здається, всі квіти вклоняються нині навчальним закладам, які відкривають двері назустріч  новому навчальному року. І серед цього барвистого моря велично лунає заклична симфонія  всенародного свята молодості та надій -Першого дзвоника як символу нових стремлінь і почуттів, ідей і творчого пошуку, перспектив і можливостей. Кожен з вас, дорогі учні, чекав початку навчання з особливим трепетом у  душі, адже цей знаменний день дарує зустрічі друзям, сприяє новим знайомствам, народжує заповітні мрії.

        Любі наші першокласники! Віднині ви крок за кроком будуватимете свій власний світ, яким пишатиметься вся ваша    родина, учителі, а можливо, - й наша країна. Нехай  же ваше життя в школі  буде яскравим та змістовним, адже світ пізнання цікавий і по-справжньому нескінченний. Вирішальним у виборі подальших життєвих планів цей рік стане для наших одинадцятикласників.

         Дорогі випускники! Не зупиняйтесь на досягнутому, розвивайте свої здібності, вчіться долати труднощі й   впевнено крокувати до власної мети.

         Вітаю щиро першокурсників. Пам’ятайте: ви зробили свідомий крок у доросле життя, заклали фундамент свого майбутнього – обрали професію. Тепер ваш успіх залежатиме, насамперед,  від власного бажання вчитися й розвиватися. Викладачі допоможуть набути знання та навички, але досягти помітних результатів дуже складно без постійної  та кропіткої роботи над собою.           

          Шановні колеги! Якість освіти, яку отримують наші діти, це – результат вашої наполегливої праці. Віддаючи свої знання, ви вкладаєте в учнів частку свого серця. Дякую всім, хто входить до класу, навчальної аудиторії, гуртка або секції, за високе почуття професійного обов’язку, терпіння, небайдужість і бажання зробити освіту доступною для кожної дитини, цікавою, потрібною для молодого покоління. Зичу всім  школярам наполегливості в навчанні, ґрунтовних знань, цікавих і змістовно насичених днів. Хай вашими успіхами, діти, пишаються батьки, що, безумовно, додаватиме їм здоров’я та життєвих сил.

 

 З глибокою повагою та

найкращими побажаннями

начальник управління освіти                                                                             Г.І.Деркач

 

 

Переглядів: 885 | Додав: school34 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024