Миколаївський заклад загальної середньої освіти №34
Четверг, 25.04.2024, 03:26
Меню сайту

Категорії розділу
Безоплатна правова допомога [0]
Безоплатна правова допомога

Пошук

Вхід на сайт

Календар
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту


18:11
Привітання міського голови Сєнкевича О.Ф. з 1 вересня

 

5-300x300.png

Дорогі освітяни, учні, батьки!

Урочисто й хвилююче сьогодні в навчальних закладах нашого міста. Першого вересня поріг рідної альма –матер переступлять тисячі юних  миколаївців.  Навчальний  рік вступає в свої права. Добра традиція відзначати  його початок на всеукраїнському рівні свідчить  про особливу турботу, яку проявляє наша держава до виховання високоосвічених, свідомих громадян, адже отримання знань стало невід’ємною частиною життя кожної людини. Цього трепетно – очікуваного й хвилюючого дня ми віддаємо пошану праці вчителя й учня, відзначаємо важливість та пріоритет їх постійного самовдосконалення.

Особливі вітання адресую наймолодшим школярам, нашим першокласникам, які поповнюють ряди дружніх родин школярів. Дорогі діти! Зі свята  Першого дзвоника починається ваша дорога в майбутнє. Упевнено мандруйте сторінками шкільних років. Бажаю вам успіхів у навчанні та здійсненні найзаповітніших мрій.

Заповзята й талановита молодь – запорука успішного майбутнього країни та її стабільного економічного розвитку. Вітаю зі святом випускників навчальних закладів та учнів професійно – технічних училищ і ліцеїв.  Бажаю наснаги, молодечої енергії, творчих ініціатив, впевненості у власних силах і ніколи не зупинятися на шляху до мети. Нехай ваше подальше життя буде щедро наповнене новими зустрічами, оригінальними ідеями, цікавими подіями.

Закликаю школярів нового покоління сміливо крокувати  в Країну знань з надією на перспективи, пошаною до батьків, учителів та наставників. Наполегливості вам , шановні учні, натхнення, креативного пошуку, успіхів у подальшому навчанні.

Вельмишановні освітяни! Прийміть мої найщиріші вітання та слова безмежної вдячності за любов до дітей, мудрість і  виваженість у стосунках з батьками, титанічну працю, безкорисливе служіння обраній справі.

Віри всім вам у завтрашній день, міцного здоров’я, добробуту та мирного неба. Зі святом! З днем Знань!

 

 

З глибокою повагою

Миколаївський міський голова                                                          О.Ф.Сєнкевич

 

 

 

Переглядів: 808 | Додав: school34 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024