Миколаївський заклад загальної середньої освіти №34
Пятница, 29.03.2024, 01:40
Меню сайту

Категорії розділу
Безоплатна правова допомога [0]
Безоплатна правова допомога

Пошук

Вхід на сайт

Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Друзі сайту


12:49
Заходи до дня Перемоги

Звіт про проведену роботу щодо відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом.

 

Напередодні Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги з метою вшанування подвигу народу, висловлювання поваги до усіх борців проти нацизму, посилення турботи про ветеранів війни в ЗОШ №34 було проведено низку різноманітних заходів: відвідування музею підпільно-партизанського руху та судно-будування та флоту, покладання квітів до пам’ятників міста, перегляд художнього фільму «Незламна» в кінотеатрі «Батьківщина», перегляд спектаклю російського драматичного театру «Война и дети несовместимы», перегляд тематичної літературно-музичної композиції у дитячому містечку «Казка», в школі відбувся концерт обласної філармонії до дня Перемоги.

Учні школи взяли участь та стали лауреатами районного конкурсу пісні та поезії «До подвигу героїв серцем доторкнись», ІІІ етапу районного творчого конкурсу «Подвиг. Пам’ять крізь віки».

Діти побували вдома у ветерана війни Доній Н.П. та привітали її зі святом. Візит до ветерана навіть освітлювало місцеве телебачення. Також учні написали понад 200 листів ветеранам війни, які були передані їм Адміністрацією Заводського району.

8 травня в День пам'яті та примирення в ЗОШ №34 відбувся концерт інсценованої пісні. В концерті взяло участь понад 10 класів. Зі сцени звучали пісні часів війни та сучасні пісні про війну: «До свидания мальчики!», «Катюша», «Десантний батальйон», «Ты же помнишь солдат», «Саласпилс», «Тучи в голубом», «День Победы» та ін. Учні намагалися відтворити атмосферу військових часів за допомогою різноманітних атрибутів: одягу, справжнього патефону, баяну, відеоряду та іншого. Багато учнів та вчителів вдягли власноруч виготовлені червоні маки – символ пам'яті за загиблими. Концерт видався дуже чудовим та сподобався усім присутнім.

А 9 травня вчителі школи відвідали заходи до Дня Перемоги, які традиційно відбулися на вул. Адміральській та поклали квіти до пам'ятника 68 десантникам-ольшанцям.

Усі заходи проходили під гаслом «Пам'ятаємо. Перемогаємо» й були спрямовані на те, щоб діти пам'ятали скільки людей загинуло у ІІ Світовій війні, що агресора зупинили спільними зусиллями об'єднані нації, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими.

Переглядів: 1704 | Додав: organizator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024